joi , 21 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Ce se mai fură la Iași. Căsuţele comercianţilor de pe Ștefan cel Mare sparte pentru suc şi brelocuri

Comercianţii care au închiriat căsuţe în kilometrul zero al Iaşiului, de lângă sediul Prefecturii şi al Consiliului Judeţean Iaşi, au fost prădaţi.

Proprietarii mai multor spaţii cu suveniruri de pe Bulevardul Ştefan cel Mare au fost ţinta unei spargeri. Oamenii s-au trezit în prima zi a acestei luni cu uşile căsuţelor închiriate în centrul Iaşiului sparte. „Am fost anunţaţi de unul dintre vecinii de căsuţă că mai multe spaţii au fost sparte. A venit soţul imediat şi am găsit mai multe obiecte lipsă. Au luat căsuţele la rând. Au luat o cutie de la unul din noi, au adunat de la fiecare din noi ce au găsit. La una dintre căsuţe a găsit şi nişte bani“, a povestit una dintre persoanele păgubite, scrie adevarul.ro.

Comercianţii spun că nu se aşteptau să fie ţinta unor astfel de furturi chiar în centrul oraşului: „Căsuţele de lângă Primărie nu au fost sparte, că acolo sunt camere, dar aici au intrat în aproape toate. Au avut timp să bea şi suc. Unul dintre comercianţi care vinde băuturi răcoritoare a găsit trei pahare goale“.

Furtul a fost reclamat şi la Poliţie, s-a deschis dosar penal şi există un cerc de suspecţi. Este posibil ca hoţii să fie minori în contextul în care din căsuţe au dispărut produse foarte diverse de la borcane de miere, la brelocuri, săbii din lemn sau produse de artizanat.

Valoarea pagubei nu a fost încă stabilită cu exactitate.

Recomandări

Ieșeanul Bogdan Cojocaru, a ajuns consilier personal al fostului premier Sorin Grindeanu

Fostul ministru PSD al Comunicațiilor, Bogdan Cojocaru, care a fost remaniat anul trecut de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *