joi , 20 ianuarie 2022 6:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ce restricții li se pun celor care vor să îl vadă pe Papă?

Circa 70.000 de oameni s-au înscris, pe listele pentru întâmpinarea Papei la Iași.  Aceștia participa în zonele amenajate de către organizatori pe traseul pe care va veni Suveranul Pontif cu papamobilul, dar peste 150.000 de creştini, catolici şi ortodocşi sunt aşteptaţi în această perioadă în tot oraşul.

Pelerinii care vor ajunge la Iasi, sambata aceasta, trebuie sa detina permisul de acces si buletinul pe baza carora vor putea intra în perimetrul securizat pentru întâlnirea cu Suveranul Pontif.

Oamenii vor sosi la Iaşi cu trenul, cu autocarele, microbuzele şi cu maşinile personale. Fiecare comunitate sau parohie va avea un responsabil general de grup, dar şi câte un responsabil pentru fiecare mijloc de transport.

La ora 16 se vor închide porţile de acces în perimetrul securizat. Lista cu obiectele interzise şi cele permise pentru accesul în perimetrul securizat: bagaje voluminoase, arme, obiecte ascuţite sau contondente (ex. cuţite, cuie, ţevi metalice); pietre, bile, recipiente cu vopsea, aparatură sau instrumente care pot deranja fonic cum ar fi vuvuzelele, obiecte pirotehnice: petarde, brichete, artificii etc., arme de jucărie, imitaţii ale armelor de foc, băuturi alcoolice, droguri etc., dispozitive cu lichid sub presiune (spray), dispozitive cu şocuri electrice, substanţe cu efect iritant lacrimogen, paralizant sau incendiar.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *