vineri , 16 aprilie 2021 10:44 am
Iasi booked.net
-1°C

Ce părere aveți de polițista care ne urează „Minivacanţă plăcută de 1 Mai!“? Reacţiile internăuţilor

O poliţistă deosebit de atrăgătoare a fost folosită ca imagine de Poliţia Română pentru a ura tuturor „Minivacanţă plăcută de 1 Mai!“. Reacţiile internauţilor au fost pe măsura surprizei.

Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române www.politiaromana.ro, stârnind reacţii diverse.

Un utilizator care spune că este poliţist contestă alegerea tinerei: „Andreescu Octavian Stimată conducere şi administratori ai paginii, NU mai promovaţi piţiponcăreala, nu e ok deloc. Fetele astea NU reprezintă Poliţia Română, ci cei din stradă, care muncesc şi se tăvălesc pe jos cu infractorii. Promovaţi munca de poliţie, activitatea poliţienească, promovaţi şi explicaţi acte normative pentru că e ţara plină se şoferi, şi nu numai, inconştienţi şi zilnic mor 5-6 oameni în accidente, promovaţi ceea ce trebuie, nu cataloage Playboy. Prezentaţi munca de poliţie din stradă, filmaţi din maşinile poliţiei cu cei de acolo, modul de lucru şi acţiune, nu truse de machiaj. Politicienii vor scoaterea radarelor de pe şosele şi dumneavoastră pozaţi şi promovaţi rujate cu bot de raţă? Explicaţi oamenilor că rostul lor e de a asigura un climat de ordine celor care respectă legea şi disconfort celor care nu o respectă. Dacă promovaţi moda… Sunt poliţist şi zău că nu vă înţeleg. Eu nu asta vreau să văd şi sunt convins că nici cetăţenii“, scrie adevarul.ro.

Altul vrea să ştie cum poate ajunge mai repede să fie arestat: „Sebastian Bob Buna seara, la ce număr s-a ajuns pe lista cu cererile de arestare? Vinde careva vreun numar mai în faţă?“. În timp ce Robert Honciu spune direct: „Arestaţi-mă“, iar altul îi răspunde: „Thomas Ciprian Ia bilet de ordine, băiete“.

Iată şi alte reacţii:

Alin Salahoru Vi se pare ok sa va promovati imaginea folosind sexualitatea?“

Cristian Diaconu Faceti discriminare, parerea mea. Cu politiste urate de ce nu puneti niciodata poze?;

Mihaela Neculai pentru că nu există!“

Ella Andriella Ati înnebunit barbatii cu postarea asta?pt.doamne si domnisoare nu aveti si vreun politist traznet sa ne urez de bine de 1Mai???“

Andreea Drg Unde le gasiti pe buzatele astea imbufnate? Fata e frumoasa, dar nu promoveaza deloc o imagine corecta a institutiei…. horror“

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *