marți , 18 mai 2021 6:17 pm
Iasi booked.net
-1°C
Valentina Pelinel s-a dedicat in ultima vreme cresterii copiilor pe care aceasta ii are cu Borcea. Dupa ce a stat toata vara in Olimp alaturi de Cristi si de fosta sotie ,Valentina a fost surprinsa la ceas de seara impreuna cu fetitele, soferul chinez de pe vremea cand sefa casei din Pipera era Alina Borcea ,si de bona filipineza la cumparaturi in mall Baneasa. Pelinel a intrat extrem de repede pana la Mothercare de unde a cumparat produsele comandate deja de acasa probabil.I

Ce mult s-a schimbat Valentina Pelinel. Cum arată acum soția lui Borcea

A trecut prin două sarcini, dintre care una cu gemeni, are aproape 40 de ani, dar și-ar putea relua fără probleme meseria de fotomodel.

Valentina Pelinel are o siluetă de invidiat, pe care și-o menține cu sport, cu alimentație sănătoasă și cu vizite periodice la saloane de înfrumusețare.

 Sarcinile nu și-au lăsat amprenta pe silueta ei. Obișnuită cu un stil de viață sănătos, soția lui Cristi Borcea a reușit să dea jos rapid kilogramele în plus. „Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, povestea blondina.

Are bonă filipineză și șofer chinez

S-ar putea încadra și acum în standardele meserie pe care o avea, cea de fotomodel, însă preferă să se concentreze pe familie. A renunțat la viața mondenă, la petreceri și seri la restaurante. Acum duce o viață discretă, s-a dedicat casei, copiilor și afacerilor. Noroc că are și ajutoare! Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la un mall din Băneasa, împreună cu cele două fetițe, cu bona filipineză și șoferul chinez, angajat încă de pe vremea când șefa casei din Pipera era Alina Borcea.

Șoferul a așteptat cuminte în parcare până când cele două femei și fetițele au intrat într-un magazin pentru copii, de unde au ridicat mai multe pungi cu produse, comandate cel mai probabil pe internet. Veselă, relaxată, într-o rochiță vaporoasă, scurtă și sexy, blondina cu una dintre fetițe părea cea mai „cool” mămică din parcare.

 

Recomandări

Prima femeie subprefect la Iaşi şi-a depus demisia

Surse de la Casa Pătrată susţin însă că au mai existat două porniri de acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *