vineri , 28 februarie 2020 4:13 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ce i-a răspuns președintele unui bărbat din mulțime care i-a cerut să oprească corupţia

Un ieşean din mulțimea de oameni care l-a întâmpinat pe președinte i-a spus acestuia să oprească corupţia, şeful statului răspunzând: ”Facem ordine!“.

Un alt bărbat i-a cerut să nu uite de promisiunea cu majorarea pensiilor, că altfel nu-l va mai alege.

După terminarea manifestărilor oficiale din Piaţa Unirii din Iaşi, preşedintele Klaus Iohannis a plecat pe jos, însoţit de soţia sa, către Biserica Trei Ierarhi, pentru a depune o jerbă de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Preşedintele a făcut poze cu oamenii aflaţi pe marginea străzii, a dat autograf unui copil pe una dintre cărţile sale şi a fost încurajat să nu cedeze în bătălia cu PSD.

Un ieşean i-a spus preşedintelui “Ţine-te de cuvânt cu pensiile, că altfel nu te mai alegem.“, şeful statului zâmbind, dar fără să-i răspundă. Un alt bărbat a strigat către Iohannis “Opriţi corupţia“, şeful statului răspunzându-i “Facem ordine!“.

Dacă în Piaţa Unirii din Iaşi s-au auzit huiduieli în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis, pe traseul străbătut de până la biserica Trei Ierarhi, nu au mai apărut vociferări.

La un moment dat, câţiva reprezentanţi ai unei asociaţii civice ieşene au afişat un banner pro-autostradă, fără însă ca aceştia să-l interpeleze pe preşedinte în momentul în care şeful statului a trecut prin zona respectivă, notează cotidianul Ziarul de Iași.

Recomandări

Nu se mai termină tragediile pe șosele! Patru tineri au murit într-un Logan strivit de TIR (VIDEO)

Patru tineri au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau, un Logan, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *