Ce este pasta fimo și ce fel de modele puteți crea cu aceasta?

Date:

Ce este pasta fimo?

Cu siguranță fiecare dintre dumneavoastră a modelat la un moment o anumită figurină din lut, plastilină sau orice material dedicat acestui hobby. Însă, fimo este un tip de lut polimeric cu totul și cu totul deosebit.
În mod normal, după cum bine știți, lutul este materialul principal folosit de către olari, acesta fiind compus într-o mare proporție din apă. De acea, după ce vasele din lut au fost create, ele vor fi introduse în cuptoare speciale, la temperaturi foarte înalte, rezultatul fiinal fiind minunatele obiecte din porțelan sau lut.

Cu pasta fimo puteți crea obiecte decorative pentru locuința deoarece aceasta vă oferă posibilitatea să realizați sculpturi inedite. De asemenea, magneții pentru frigider nu vor mai reprezenta un mister, aceștia putând fi creați tot cu ajutorul pastei fimo. Puteți crea accesorii fimo pentru brad sau obiecte decorative pentru Paște, Crăciun, Ziua Îndragostiților, etc.

Mărgele și accesorii : sunt o alegere foarte bună atunci când doriți să vă distingeți de colegi, rude sau prieteni prin unice, accesibile și care denotă energie pozitivă și creativitate. Ele au multe proprietăți benefice de care este bine să țineți seamă atunci când le cumpărați.

Săculeți organza – De diferite dimensiuni și culori, săculeții aflați în oferta magazinului nostru pot fi folosiți pentru accesorii sau produse handmade.

Pasta fimo este folosită, înainte de toate, pentru realizarea accesoriilor. De la inele, până la pandantive, brațări și broșe, pasta fimo este un adevărat deliciu pentru cei care doresc să își pună în practică imaginația și creativitatea. Este ușor de modelat, iar culorile și combinațiile de culori vă pot ajuta să creați cele mai interesante accesorii.

 

La Gemsale găsiți orice aveți nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...