duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Ce bunuri are subprefectul de Iași și de ce a uitat reprezentantul Guvernului să își treacă prima de instalare solicitată în iulie 2017

La un an de la numirea în funcţia de subprefect, Valentina Iosub a depus o nouă declaraţie de avere. Documentul menţionează bunurile şi veniturile deţinute de reprezentantul Guvernului în teritoriu, din care funcţionarul a uitat să menţioneze prima de instalare solicitată în iulie 2017.

Bugetar cu state vechi în primăria Tătăruşi, unde a fost secretar al Consiliului Local în mai multe mandate, actualul subprefect de Iaşi, Valentina Iosub a depus o nouă declaraţie de avere. În documentul depus de Valetina Iosub apar trecute terenurile şi clădirile deţinute împreună cu Iosub Costel. Acesta este primarul din comuna Tătăruşi, iar cei doi au divorţat după apariţia Legii administraţiei publice 215/2001, care interzicea ca rudele de gradul I să ocupe funcţii de conducere în aceeaşi primărie, scrie adevarul.ro.

Potrivit documentului, Valentina şi Costel Iosub au un teren agricol şi două forestiere în comuna Tătăruşi. Tot acolo, cei doi soţi divorţaţi împart o casă de locuit de peste 145 mp şi două anexe gospodăreşti. Totodată, în noua declaraţie de avere apare un credit de 20.000 de euro.

La capitolul venituri, subprefectul a trecut salariul de la Prefectură fr 36.234 lei, pentru a doua parte a anului şi venitul ca secretar al comunei Tătăruşi, de peste 35.000 lei. Aceasta a mai câştigat 3.660 lei ca membru ATOP, mai  scrie adevarul.ro.

Recomandări

Acțiune de amploare pentru depistarea șoferilor vitezomani, de Florii și Paștele catolic

Sute de radare pe şoselele din România, timp de 24 de ore. Acţiune gigant de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *