joi , 20 ianuarie 2022 11:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ce bănci sunt dispuse să ofere CREDIT fără verificare în Biroul de Credit?

Atunci când nu ai mai reușit să te menții pe o linie de echilibru în ceea ce privește ratele dobânzilor și ai adunat mai multe restanțe de-a lungul timpului, iar acum ești trecut un Biroul de Credit cu un istoric bancar negativ, rău-platnic; șansele de a primi un credit de refinanțare sau un alt împrumut scad considerabil.

Așa că ai ajuns să te întrebi ce fel de bănci sunt dispuse să ofere credit fără verificare în Biroul de Credit?

Într-adevăr, aici nu găsim o listă foarte lungă de posibilități, deoarece majoritatea băncilor țin cont de istoricul bancar trecut în Biroul de Credit, însă există totuși câteva oportunități care oferă credit fără verificare în Biroul de Credit. Instituțiile financiare nebancare precum CreditFix sau Credius sunt exact ceea ce cauți tu.

Ask Credit IFN este tot o instituție financiară nebancară care chiar dacă verifică istoricul bancar din baza de date a Biroului de Credit, oferă refinanțări de credite sau noi împrumuturi. Pentru această instituție financiară este mult mai important venitul lunar net decât istoricul bancar.

Prin urmare, dacă ai nevoie de o refinanțare, nu ezita să apelezi la echipa celor de la Ask Credit IFN deoarece sunt dispuși să te ajute chiar dacă nu beneficiezi de un istoric bancar pozitiv.Dar dacă dorești o anumită sumă de bani pentru cheltuieli personale și nu ai de la cine să iei bani împrumut, instituțiile financiare nebancare, precum Viva Credit sau CreditFix sunt ideale pentru tine.

Acest fel de instituții financiare nebancare oferă sume de bani cu valori limită de aproximativ 4000 lei, însă banii sunt transferați în cont în cel mai scurt timp posibil, chiar și până în 24 de ore.

Pentru o căutare amănunțită, cu diferite comparații între dobânzi zilnice și perioade de rambursare, există platforma Financer care ajută în acest sens. Pe site-ul Financer poți să găsești bănci care oferă credit fără verificare în Biroul de Credit, și în plus, poți chiar să le compari între ele pentru a găsi cel mai bun rezultat pentru tine.

Luând în calcul opțiunile oferite de Financer, în top-ul căutărilor la secțiunea de „Credit fără verificare în Biroul de Credit”, cea mai frecvent alesă instituție financiară nebancară este Ocean Credit. Pentru această agenție financiară este obligatorie vârsta minimă de 21 de ani, iar împrumutul maxim este de 4500 lei.

A doua la rând în top-ul stabilit de Creditdoctor este Vimaro credit ifn. Acesată instituție financiară nebancară beneficiază de dobândă 0%, însă împrumutul pe care poți să îl soliciți de la ei este de maxim 1900lei.

Imediat după Ferratum avem instituția financiară nebancară Viva Credit, care la fel ca Ferratum are dobândă 0%, dar suma maximă de împrumut este de 2000 lei. Este prima instituție financiară din acest top în care vârsta minimă scade la 20 de ani.

Prin urmare, chiar dacă nu sunt foarte multe instituții care oferă credit fără verificare în Biroul de Credit, ai destule oferte pe piață pe care le poți găsi prin intermediul platformai creditdoctor. Totul este posibil atâta timp cât ai suficientă motivație.

 

Recomandări

Cum poți contracta un credit doar cu buletinul

Procedura de contractare a un credit necesită mult timp din partea oricărei persoane. Băncile cer …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *