sâmbătă , 24 august 2019 8:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Ce a scris un fost ministru despre cozonacii primiți din partea unei ieșence

În prima zi de Paște, un fost ministru al Educației, a postat pe pagina personală de Facebook, un mesaj cu tematica sărbătorii, și cu referire directă la o ieșeancă.

Daniel Funeriu și-a amintit că a primit, într-un an, de Paște, cel mai bun cozonac din lume, și că ulterior a aflat că era făcut de către Liliana Romanciuc – “un foarte destoinic inspector școlar general”, după cum o descrie Funeriu.

Iată mesajul integral postat de fostul ministru: “Să vă spun o chestie: toată lumea știe că sunt un tip auster. Unii spun chiar acru de auster. Nu îmi plac mesele cu fast, băuturi, etc. Eram jenat când, în funcție fiind, primeam -fără să pot să refuz, din politețe- cozonaci în perioada sărbătorilor de Paște. Într-una din respectivele zile, seara, târziu, mi s-a făcut foarte foame și nu aveam nimic altceva decât un cozonac. Primit. Nu știam de la cine. Dar a fost atât de bun, încât am investigat. Vă asigur, stimate doamne și stimați domni, că cel mai bun cozonac ever, e făcut de doamna Liliana Romaniuc. Un foarte destoinic inspector școlar general.

PS: Acum noh, mă aștept ca gurile rele să spună că mă opun desființării inspectoratelor pentru că inspectoarele fac cozonaci buni 🙂)”

Recomandări

Artista Ana Adam expune la Iași la finalul acestei luni

Borderline Art Space găzduiește pentru prima dată la Iași expoziția artistei timișorene Ana Adam, curatoriată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *