luni , 17 ianuarie 2022 1:24 am
Iasi booked.net
-1°C

Ce a declarat în faţa anchetatorilor femeia care şi-a plătit amantul să-i ucidă soţul italian

Cele trei persoane implicate în crima petrecută în seara de 30 decembrie 2019 au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Ele au recunoscut o parte din acuzaţii, dar femeia care a comandat asasinatul spune că a vrut doar ca soţul ei „să primească o lecţie”.

Ies la iveală noi detalii despre crima petrecută în seara de 30 decembrie 2019 în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi. Între timp, în seara de 1 ianuarie 2020, magistraţii au decis să emită mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele celor doi tineri de 21 de ani care au comis omorul, dar şi pe numele Nicoletei Postolici (31 ani), soţia italianului de 64 de ani care a fost asasinat., informează adevărul.ro.
În faţa anchetatorilor, cei trei au avut o atitudine oscilantă. După ce iniţial au negat faptele, ulterior, sub presiunea probelor (există o expertiză medico-legală concludentă, dar şi declaraţii de martori, care spun că femeia căuta de mai multe luni să angajeze pe cineva care „să-i dea o lecţie” italianului), au recunoscut că l-au agresat pe bărbatul pe nume Mario Monaco.

„Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida”, a declarat procuroarea Liliana Istrate, de la Parchetul Tribunalului Galaţi.

Recomandări

Un român a fost ucis în Germania

Un muncitor român în vârstă de 34 de ani a fost ucis, vineri dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *