vineri , 21 ianuarie 2022 5:21 pm
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Caz șocant în Iași

Un elev s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor după ce a fost acuzat de comiterea unui jaf.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași i-au aplicat lui C. C. C. măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o durată de 3 luni pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. De asemenea, elevul a fost obligat la plata sumei de 3.000 de lei către victima jafului. Anchetatorii spun că individul a pus ochii pe telefonul mobil al unei tinere, incidentul având loc în cartierul Tătărași.

O tânără a fost jefuită în plină stradă de un elev. Incidentul s-a petrecut într-un cartier liniștit al orașului. Însă, acum, a venit „nota de plată” pentru elevul respectiv. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au aplicat în cazul lui C. C. C. măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o durată de 3 luni pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Procesul elevului C. C. C. a început pe 18 ianuarie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis pe acesta în judecată sub acuzația de tâlhărie. Tânărul, acum în vârstă de 19 ani, a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu 3 ani, pe când avea doar 16 ani, adică era minor.

Recomandări

VIDEO: Jaf la o farmacie din Iași

La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii ieșeni au fost sesizați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *