luni , 29 noiembrie 2021 1:44 am
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Caz incredibil la ING Bank din Iași

Maria Airinei a deschis un cont la ING Bank pentru a realiza mai multe operațiuni. Când a vrut să facă o achiziție, și-a dat seama că banii au fost transferați într-un minut către două persoane necunoscute, implicate în activități de tranzacționare a criptomonedelor.

Situație incredibilă pentru o femeie din Iași care a apelat la serviciile on-line de transfer a sumelor puse la dispoziție de ING Bank. Maria Airinei, în vârstă de 39 de ani, a avut neplăcuta surpriză să observe că o sumă importantă a fost transferată sub propriile priviri, fără să aibă posibilitatea de a interveni. A cerut lămuriri de la reprezentanții ING, dar clienta nu a fost mulțumită de explicațiile acestora.

Pe data de 23.08.2021, la ora 15:22, am intrat de pe telefonul mobil, prin aplicația ING Home Bank, în contul de economii, în care aveam suma de 30.000 de lei, intenționând să transfer o parte din acești bani în contul meu de card, unde aveam și acolo în jur de 4.000 de lei, deoarece urma să fac o plată de 10.000 de lei pentru o achiziție. În momentul accesării contului personal, am constatat cu stupoare că din acest cont de economii fuseseră sustrași, prin transfer în contul de card, aproape toți banii, mai precis 30.000 de lei. Am constatat că într-o primă fază, din contul personal de economii a fost transferată în contul de card suma de 30.000 de lei. Verificând celelalte conturi, am constat că și din contul mamei mele, cont pe care sunt împuternicită, fuseseră transferați în contul meu personal de card toți banii, mai precis 1.900 de lei”, a precizat Maria Airinei.

Recomandări

Iașul a primit bani de la Guvern pentru energia termică

Executivul a aprobat, în ședinta de joi, 11 noiembrie, alocarea unor sume din Fondul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *