marți , 26 octombrie 2021 2:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

Câți bani a luat Simona Halep după victoria de la Roma

O campioană formidabilă, o jucătoare care într-o ţară ca România, fără bază de selecţie şi investiţii, poate apărea o dată la 100 de ani, Simona Halep (2 WTA) a avut câştiguri financiare pe măsura valorii ei.

Simona Halep a triumfat la Foro Italico, iar succesul obţinut, luni la prânz, i-a adus un premiu relativ mic. Pentru titlul de la Roma, constănţeanca de 28 de ani a primit un cec în valoare de 205.200 de euro. Învinsa ei din ultimul act, Karolina Pliskova (4 WTA), a primit 150.000 de euro.

Premiul câştigat în Italia o apropie şi mai mult pe Simona de locul 3 în clasamentul all-time al banilor din tenis. Aici, primele două poziţii sunt „confiscate“ de surorile Williams, Serena şi Venus. Urmează Maria Şarapova. Doar că poziţia rusoaicei e serios ameninţată de Simona Halep.

În acest moment, constănţeanca are un total de 36,785,835 de dolari, dacă punem la socoteală şi jumătate din cecul pe care l-a primit la Roma pentru atingerea turului II, la dublu (3,020$).    Diferenţa care o desparte acum de Şarapova? $1,992,127.

Recomandări

Percheziții efectuate de polițiști în cazuri de furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat percheziţii domiciliare în dosare penale întocmite sub …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *