Câteva unități de învățământ din Iași, declarate ”școli ale politeții”

Date:

Șase unităţi şcolare din judeţ au fost desemnate de către Inspectoratul Şcolar, în cadrul proiectului „Şcoala pentru valori autentice“, drept „Şcoli ale Politeţii“ în urma evenimentelor desfăşurate în luna februarie.
Cele șase unități de învățământ sunt Grădiniţa PP4, Şcoala Gimnazială „Gh. I. Brătianu“ Iaşi, Colegiul Economic Administrativ Iaşi, Şcoala Profesională Stolniceni-Prăjescu, Şcoala Gimnazială Bârnova şi Liceul Tehnologic „Petre Carp“ Ţibăneşti, scrie realitatea.net.

Proiectul se află în cel de-al doilea an de implelentare, unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ organizând în fiecare lună proiecte tematice care promovează un anumit comportament. „După evaluarea fişelor trimise de şcolile participante la proiect, putem spune că luna dedicată politeţii a favorizat organizarea unor activităţi cu impact pe termen lung, tipărite în memoria afectivă a elevilor, cu valori transmise de la o generaţie la alta, fapt care confirmă, încă o dată, că şcoala nu este un spaţiu izolat al dezvoltării personale, ci un spaţiu al comuniunii, al frumosului, al educaţiei necesare în viaţa de zi cu zi“, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Vremea, din nou la extreme! Ce se întâmplă cu temperaturile în zilele următoare

Temperaturile vor varia foarte mult în perioada următoare, au...

Un consilier județean ia de guler UE! Cătălin TIMOFCIUC: “Multiculturalismul a eșuat!”

Consilierul județean Cătălin Timofciuc a distribuit pe rețelele sociale...

Mobilizare impresionantă a ieșenilor în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Peste 200 de persoane au răspuns apelului la solidaritate...