Cătălin Ivan despre conflictul din PSD: Gabriela Firea a fost complice la RĂUL imens făcut României. Nu a luat atitudine din timp

Date:

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris pe pagina personală de Facebook, că primarul Capitalei are dreptate cu ceea ce afirmă despre liderul PSD, Liviu Dragnea, însă „Gabriela Firea a fost complice la răul imens făcut României” pentru că nu a luat atitudine din timp

Cătălin Ivan, europarlamentar ales pe listele PSD scrie, pe Facebook, că după ce a intrat în conflict cu conducerea PSD şi el a fost făcut „în toate felurile, de la securest, la trădător”.

„De-a lungul celor deja aproape patru ani care au trecut de când am intrat în conflict direct cu conducerea PSD-ului de atunci, anume cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea, pentru că am îndrăznit să spun că lucrurile în partid mergeau în direcţia greşită, am fost făcut în toate felurile, de la securist, la trădător”, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat că, în toată această perioadă, rând pe rând, tot mai mulţi lideri ai partidului au sfârşit prin a-i da dreptate.

„Fiecare, când i-a venit rândul, Victor Ponta, Bădălău – cu scrisoarea servită de Adrian Năstase -, Ecaterina Andronescu şi, acum, Gabriela Firea, au ieşit public să critice regimul lui Dragnea, folosind aproape la virgulă declaraţiile mele din 2014 – 2015. Nu am nicio satisfacţie. Este trist să vezi ce a ajuns acest partid!”, a subliniat europarlamentarul.

Ivan a mai afirmat că îl bucură prea puţin faptul că timpul îi dă dreptate şi că ce se întâmplă acum era evident încă din anul 2014, grav fiind „răul imens făcut României, iar Gabriela Firea a fost complice”.

„Laşitatea, oportunismul şi servilismul i-a împiedicat pe cei care puteau lua atitudine să o facă. Astăzi, Gabriela Firea are mare dreptate. La fel şi Ecaterina Andronescu – acum câteva săptămâni. Este, însă, prea târziu… Mult prea târziu! Contează prea puţin răul făcut PSD-ului. Grav este răul imens făcut României, iar Gabriela Firea a fost complice”, a încheiat Cătălin Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

OFICIAL! Polițiștii locali vor putea aplica amenzi în zona rutieră. Legea a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care oferă...

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...