miercuri , 29 ianuarie 2020 1:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

 Cătălin Botezatu – operat în Turcia, după ce i s-a descoperit o tumoare la colon

Designerul a fost operat de urgență la Istanbul și acum se află în perioada de recuperare. Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, a fost diagnosticat, în urma operației de apendicită făcută, cu Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer.

Designerul a făcut prima declarațiede pe patul de spital: „Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA. Stomacul meu e puțin umflat. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul.” – a declarat Cătălin Bătezatu în emisiunea Teo Show.

Recomandări

Ce se întâmplă dacă bei ulei pe stomacul gol

Poate ai mai auzit de această practică, însă te întrebi la ce ajută ea. Descoperă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *