Cât va costa meniul ZILNIC la restaurantul din PALAMENT? Două feluri de MÂNCARE plus desert la doar 20 de LEI

Date:

Pentru următorii doi ani, ​Camera Deputaților dorește să concesioneze serviciile de alimentație din Restaurantul „Salon Brâncovenesc” și a unor bufete din Palatul Parlamentului. Astfel, meniul ajunge să fie extrem de ieftin!

Meniul politicienilor este extrem de ieftin

Un anunț recent de licitație dezvăluie prețurile meniurilor pentru politicienii români. Restaurantul „Salon Brâncovenesc” și unele bufete din Palatul Parlamentului vor servi mâncare la un preț de nimic.

Spre exemplu, zilnic vor trebui oferite minimum două variante de meniu office, compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, pentru o sumă modică.

Două variante de meniu office, compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, ajung să coste maximum 20 de lei (cu TVA).

Contractul, cu o valoare estimată la peste 23,5 milioane de lei (fără TVA), a fost făcut public, vineri, 20 august, în Sistemul Elșectronic de Achiziții Publice (SEAP). Acesta vizează prestarea de servicii de alimentație publică tip restaurant, bufet, cafenea-bufet în spațiile puse la dispoziție de Camera Deputaților prin Centrul Internațional de Conferințe, respectiv în Restaurantul „Salon Brâncovenesc” și terasa de la nivelul S1 și în bufetele situate la nivelurile 1M, 2 și 3 (lotul I), precum și în bufetul situat la nivelul P1 (lotul II).

Ce feluri de mâncare pot alege

Firma câștigătoare va fi obligată să furnizeze zilnic:

Pentru Restaurantul „Salon Brâncovenesc”:

1) două variante de meniuri economice (cu maxim două repetări pe săptămână), la prețul de maxim 15,5 lei cu TVA/meniu care vor cuprinde fel principal + garnitură;

2) două variante de meniu office compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, la un preț maxim de 20 de lei cu TVA/meniu:

a) felul 1 (minim 350 ml): supe, ciorbe, borșuri, aperitive calde și altele asemenea;

b) felul 2: fripturi/șnițele (minim 120 gr.), mâncăruri scăzute (min. 150 gr.) împreună cu garnituri (min. 200 gr.) și salate (min. 120 gr.) și altele asemenea + chiflă (min. 30 gr);

c) desert (min. 100 gr.): fruct, prăjitură, înghețată etc.

3) un meniu vegetarian/vegan;

4) un meniu diversificat care să includă și alte feluri de mâncare și desert, altele decât cele din meniurile prezentate mai sus.

Nu se acceptă tacâmuri și veselă de unică folosință în Palatul Parlamentului

De asemenea, va trebui să asigure inventarul necesar funcționării în bune condiții a restaurantului (fețe de masă, vesele/tacâmuri, pahare de sticlă, accesorii pentru servirea mesei, articole de menaj etc). Tacâmurile și vesela trebuie să fie de bună calitate. Nu se acceptă tacâmuri și veselă de unică folosință. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

280 de amenzi și 22 de permise de conducere reținute duminică de polițiștii ieșeni

Poliţiştii ieşeni au intervenit duminică la peste 100 de...

Turcia cere ajutorul NATO după cutremure: cel puțin 1.300 de oameni au murit

Turcia a cerut oficial luni ajutorul NATO după cutremurele...

Proiectul de reabilitare a Spitalului de Pediatrie, realizat în proporție de peste 96%

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a efectuat, astăzi,...

Avertizare ANM: un val de frig va cuprinde România în următoarele zile

Interval de valabilitate: 5 - 10 februarie Fenomene vizate: val...