Cât mai durează asfaltarea pe sectorul Bălțați – Podu Iloaiei. Șoferii, nevoiți să aștepte la cozi kilometrice

Date:

Firma Eky-Sam nu a respectat graficul de lucrări și a demarat asfaltarea încă din prima zi după ieșirea din starea de urgență, când străzile au devenit arhipline.

Pe sectorul Bălțați – Podu Iloaiei, traficul în ultimele zile a fost groaznic, formându-se cozi de mașini pe distanțe de câțiva km din cauza lucrărilor făcute pe carosabil.

Pentru eliminarea blocajelor în trafic pe timp de zi, DRDP Iași a decis retragerea utilajelor de pe raza orașului Podu Iloaiei. Asta după ce o parte dintre operațiunile de așternere a mixturilor asfaltice au fost realizate în cursul dimineții de luni, 18 mai, în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la ieșirea din Podu Iloaiei spre Lețcani. Începând cu noaptea de 18/19 mai, lucrările pe raza localității s-au desfășurat pe timp de noapte.

Mai sunt lucrări în zona căii ferate și a benzinăriei Lukoil. Constructorul își face programul, iar noi i-am solicitat să nu îngreuneze traficul și realizează lucrările pe timpul nopții. S-a mai lucrat și pe timp de zi acolo unde benzile au permis acest lucru. Marți sau miercuri se va trece la realizarea marcajelor.”, spun reprezentanții DRDP Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

OFICIAL! Polițiștii locali vor putea aplica amenzi în zona rutieră. Legea a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care oferă...

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...