luni , 19 aprilie 2021 2:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cât ajunge să închiriezi un Moș Crăciun. Unul cu barbă naturală costă până la 500 de lei pe oră

Sunt zile agitate pentru românii care intră în pielea şi în costumul lui Moş Crăciun. Copiii îi aşteaptă încărcaţi de daruri şi acasă, dar şi la şcoală sau la grădiniţă, aşa că moşii de închiriat abia dacă mai fac faţă solicitărilor. Cererea e mare, la fel şi preţul. Între 300 şi 500 de lei îi costă pe părinţi vizita de o oră a moşului.

Nici o oră n-a durat întâlnirea pentru care părinţii au scos din buzunar aproape două sute de lei. Cum copiii sunt mulţi, iar dorinţele mari, Moş Crăciun se grăbeşte să ajungă peste tot. Aşa au apărut agenţiile de închiriat „moşi”.

Până să ajungă la copii, „moşii” trec printr-o serie de „schimbări”. Îşi aleg costumul cu grijă, îşi piaptănă atent barba şi cu sfinţenie aşează cadourile în tolbă. Apoi, se pregătesc de întrebări, scrie observator.tv.

Pentru un Moș Crăciun cu barbă naturală chemat acasă, la serbare sau petrecerea de la corporație prețurile pornesc de la 200 de lei și pot ajunge la 500 de lei, în noaptea de Ajun. Asta pentru cine are noroc să mai găsească unul.

Chiar şi o conversaţie costă. Pentru 10 minute de bucurie a copiilor, părinţii plătesc între 50 şi 100 de lei.

Recomandări

Alți pacienți în stare critică au fost transferați de la București în Iași

Noi pacienți în stare gravă au fost transferați ieri la Iași, în secția de ATI …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *