joi , 9 iulie 2020 6:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

Casa de Cultură a Studenților Iași, la doi ani de activitate

Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Iași a prezentat în cadrul conferinței de presă de pe 1 octombrie 2019, raportul de activitate al instituției, din ultimii doi ani de când este la conducere.
Astfel, în perioada 1 august 2017 – 30 septembrie 2019, Casa de Cultură a Studenților Iași a încheiat 127 parteneriate cu organizațiile studențești, instituții de cultură și alte organizații non-guvernamentale, a realizat 4 reviste de literatură, 4 tabere de creație, 10 expoziții de fotografie, pictură și desen, 10 workshop-uri/training-uri pentru studenți.
În decursul ultimilor doi ani, instituția de cultură a organizat 30 festivaluri, 50 spectacole proprii care au avut peste 500 de invitați și 80.000 spectatori.
În ultimile 26 de luni, la cele 9 cluburi existente în cadrul instituției s-au înscris la cursurile gratuite 679 studenți, din care 473 sunt activi.
Tot în această perioadă, membrii cluburilor de la Casa de Cultură a Studenților din Iași au înregistrat peste 35 de participări la festivaluri și concursuri organizate de celelalte Case de Cultură din țară, obținând peste 40 de premii.
În decursul celor doi ani, de când Bogdan Crucianu se află la conducere, Ansamblul Folcloric Studențesc „Doina Carpaților“ a avut trei deplasări în Franța, Bulgaria și Spania.
„Prin aceste deplasări am valorificat cultura tradițională româneasă și am reprezentat cu mândrie Casa de Cultură a Studenților Iași și Ministerul Tineretului și Sportului, în rândul publicului, mare consumator de cultură și tradiții, cât și printre numeroșii turiști străini, dar fără să neglijăm diaspora românească“, a consemnat Bogdan
Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților Iași
De la 1 octombrie 2019, Casa de Cultură a Studenților a dat startul la o nouă sesiune de înscrieri la cluburile studențești. Iubitorii de artă, muzică, teatru, dans sau literatură se pot înscrie la un club sau mai multe. Pentru a beneficia de cunoștințele unor specialiști în domeniu, este necesară completarea unui formular disponibil pe site-ul www.ccsiasi.ro sau la secretariatul Casei de Cultură a Studenților până pe 20 octombrie.

loading...

Recomandări

Reparații și restricții de circulație pe strada Vămășoaia

Începând de joi, 9 iulie, până marți, 14 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *