joi , 15 aprilie 2021 8:38 am
Iasi booked.net
-1°C

Căpitanul Politehnicii Iași spune că echipa din dealul Copoului poate câștiga meciul cu Viitorul dacă există determinare pe terenul de joc

Căpitanul Cosmin Frăsinescu este convins că Poli se poate impune pe terenul Viitorului dacă va juca cu aceeași determinare precum în meciul cu Mediașul de pe teren propriu.

”Ne așteaptă o partidă grea, am ajuns până aici și încă sperăm la play-off. Am avut meciuri bune acasă cu ei, dar s-a întâmplat de fiecare dată să pierdem. Poate acum nu vom juca la fel de bine și vom câștiga. Importantă este atitudinea grupului și determinarea. Atitudinea trebuie să fie pozitivă pe teren. Dacă vom juca unul pentru celălalt, vom scoate un rezultat pozitiv”, a declarat Cosmin Frăsinescu.

Căpitanul Iașiului nu și-a pierdut încă speranța într-o nouă calificare în play-off: ”Sunt multe echipe angrenate în această luptă care joacă între ele și putem profita. Ultimul meci, cel cu Mediaș, ne-a dat entuziasm că putem acumula cât mai multe puncte pentru a accede în play-off. După meciul cu Dinamo am rămas cu un gust amar, dar victoria cu Gaz Metan ne-a oferit din nou mult entuziasm. Am schimbat atitudinea, au apărut ceva schimbări în echipă, iar jucătorii noi au venit cu foarte mult devotament, au ajutat foarte mult echipa. Asta dă încredere grupului. Cred că ne jucăm o șansă foarte mare de a intra în play-off în acest meci. Cu o victorie, rămân speranțe foarte mari”, scrie radiohit.ro.

Stoperul echipei ieșene a evitat să pronunțe un număr de puncte necesar accederii în play-off, punctând că echipa are nevoie de un punct mai mult decât locul 7.

”După calculul meu, trebuie să avem un punct mai mult decât locul 7. Sau chiar ca anul trecut, printr-o conjunctură favorabilă, să fim la egalitate cu locul 7. Dacă ne vom califica, înseamnă că am fost corecți cu fotbalul. Dacă nu, probabil mai avem mult de muncă și nu va fi nicio tragedie pentru noi”, a conchis Frăsinescu.

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *