marți , 18 mai 2021 5:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Când vom scăpa de COVID-19!

Jessica Adams este astrologul care a prezis pandemia de coronavirus, iar acum a vorbit despre momentul în care se va încheia totul cu acest virus care a întors omenirea pe dos, potrivit cancan.ro.

Jessica Adams este un astrolog din Marea Britanie și susține că a prezis pandemia de COVID-19 înainte ca aceasta să-și facă debutul în întreaga lume. Acum, Jessica a oferit informații cu privire la momentul în care se va termina pandemia de coronavirus.

Femeia susține că poate să citească în viitor într-un bol cu apă sau are diverse viziuni și premoniții în care i se arată fragmente din ceea ce urmează să se întâmple.

„De fapt, am văzut virusul de două ori. Apoi am văzut un rând de cifre, care semănau foarte bine cu o dată anume, posibil data la care a debutat Covid, erau mai mulți de unu, zero și doi. Asta s-a întâmplat în 2019, așa că am publicat pe site-ul meu pentru că îmi place să-mi țin la curent cititorii cu ceea ce se întâmplă înainte de a se întâmpla.

Apoi, am avut a doua viziune a virusului, de data asta în martie 2020”, a dezvăluit Jessica, într-o emisiune de televiziune.

Despre finalul pandemiei de coronavirus, Jessica Adams a declarat: ”Depinde mult de ceea ce se va întâmpla anul următor, dar s-ar putea să fim capabili să-l eliminăm, să avem zero cazuri pentru 28 de zile, așa cum s-a întâmplat în Australia”, a spus astrologul.

Până ieri, 28 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222.559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 159.855 de pacienți au fost declarați vindecați.

 

Recomandări

Unde se relaxează ieșenii în prima zi de Paște

Restricțiile impuse de pandemie, dar și vremea rece i-au ținut pe ieșeni închiși în casele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *