luni , 17 ianuarie 2022 1:29 am
Iasi booked.net
-1°C

Calvarul de pe șoseaua Bârnova va mai dura cel puțin o săptămână

În urma notificărilor trimise de Primărie referitor la evidentele întârzieri ale investiției în rețeaua de distribuție de gaze și branșamente de pe șoseaua Bârnova, DelGaz Grid SA a solicitat municipalității o prelungire a termenelor asumate inițial, noul grafic de lucrări fixând data finalizării lucrărilor, inclusiv a celor de reparații curente, la 1 noiembrie.

În cursul zilei de vineri, 19 octombrie, reprezentanții conducerii DelGaz Grid SA au informat conducerea Primăriei că au încheiat procedura de achiziție pentru lucrările de refacere a infrastructurii rutiere afectate de lucrări și că va respecta termenul de 1 noiembrie. Luni, 22 noiembrie, DelGaz Grid SA a desemnat și câștigătorul procedurii, anume Bloc Bac SRL din Bacău. Potrivit angajamentului conducerii DelGaz Grid SA, aceste lucrări ar urma să dureze între 15 și 30 de zile, în funcție de condițiile meteorologice.

În paralel, Citadin SA face reparațiil pe porțiunile de drum afectate de investițiile realizate de ApaVital SA în rețeaua de apă și canalizare. Lucrările vor fi finalizate în aceste zile.

Pentru a reduce praful creat de lucrările din zonă, Salubris SA udă șoseaua de trei ori pe zi.

Abia după finalizarea investiției și a lucrărilor de reparații executate de DelGaz Grid SA, Primăria Municipiului Iași va putea continua modernizarea șoselei Iași – Bârnova, de la intersecția cu șoseaua Bucium până la limita cu comuna Bârnova.

Recomandări

­­­­­­Eveniment internațional dedicat problematicii protecției consumatorilor

În cursul zilei de vineri, 10 decembrie 2021, la sediul Primăriei Municipiului Iași a avut …

One comment

  1. Uitati-va si voi in site-ul oficial al comunei Birnova si in documentele emise si vedeti ca numele comunei se scrie cu i din i.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *