miercuri , 23 iunie 2021 12:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Călcând pe morții de la Matei Balș, AUR vrea să exploateze politic tragedia și anunță proteste de amploare în fața Ministerului Sănătății

Un protest va avea loc sambata in fata Ministerului Sanatatii, anuntat de liderii AUR. Acestia cer demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu si pe cea a sefului DSU, Raed Arafat.

Demisiile sunt cerute de liderul formatiunii politice, George Simion si sunt legate de tragedia produsa vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, unde cinci persoane si-au pierdut viata in urma incendiului de la Pavilionul 5 COVID.

„Au timp sa isi dea demisia pana maine la 5. Daca maine la ora 5 nu vedem demisiile, o sa fim in fata Ministerului Sanatatii. Nu este posibil asa ceva, dublul standard folosit de dl Voiculescu, cand era in opozitie cerea demisii, e ministrul Sanatatii totusi.

Nu se poate ca Arafat sa treaca prin toate incendiile Colectiv, Maternitatea Giulesti, Piatra Neamt, Matei Bals, plus accidentul din Muntii Apuseni si sa fie nemuritor si rece. Nu se poate ca noi poporul roman sa fim umiliti in asemenea hal. Daca era un Guvern de alta coloratura politica, Klaus Iohannis asta facea, cerea demisii, dar este Guvernul sau.

Nu glumim, am luat 10% din voturi, e timpul sa terminam cu acest sistem nenorocit”, a declarat George Simion.

Si senatoarea Diana Sosoaca a intarit ideea liderului AUR de a protesta in fata Ministerului Sanatatii.

Recomandări

Salariații CTP Iași vor protesta luni

Luni, 26 aprilie 2021, la ora 10:00, Sindicatul Șoferilor și Angajaților din CTP Iași anunță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *