marți , 26 octombrie 2021 3:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bulibașa de la Ciurea, reținut pentru înșelăciune

Bulibasa de la Ciurea a luat mai multe bijuterii din aur de la o persoana din Vrancea si sub pretextul ca trebuie sa le verifice nu a mai achitat contravaloarea acestora.

Ieri, bulibasa a fost retinut pentru 24 ore si prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 zile.

Liderul comunitatii rome din Ciurea mai este anchetat intr-un dosar de inselaciune dupa ce ar fi achizitionat cantitati mari de legume pe care nu le-a mai achitat.

Ioana Bilea – Purt. Cuv. IPJ Iasi: “Politistii din cadrul sectiei nr. 4 al Politiei Rurale Miroslava au retinut pentru 24 ore doi barbate de 46 respectiv 69 ani, ambii din comuna Ciurea banuiti de comiterea infractiunii de inselaciune. Din investigatiile efectuate pana in prezent a rezultat ca in data de 14 decembrie 2019 cei doi ar fi achizitionat mai multe bijuterii de la un barbat de 55 ani iar ulterior aflandu-se pe raza comunei Miroslava, sub diferite contexte nu au achitat contravaloarea bunurilor cauzand un prejudiciu total de 43.000 lei. Prejudiciul a fost recuperate partial fiind restituit persoanei vatamate. Astazi cei doi barbate vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi”.

Recomandări

Beatrice RANCEA, anchetată de DIICOT, a demisionat din funcția de DIRECTOR al Operei Naționale Iași

Beatrice Rancea, anchetată de DIICOT, a demisionat din funcția de director al Operei Naționale Iași. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *