Brigitte și Pastramă, declarații halucinante după bătaia din parcare: „Așa este când te iubești prea mult” De la ce ar fi pornit scandalul

Date:

Brigitte și Florin Pastramă au oferit primele declarații despre bătaia șocantă care a avut loc într-o parcare din București, în văzul lumii. Cu zâmbetul pe buze, cei doi au mărturisit detalii uimitoare despre motivul scandalului.

Brigitte și Florin Pastramă au fost filmați de jurnaliștii de la România TV în timp ce cuplul avea parte de un mega-scandal într-o parcare din București.

Florin Pastramă a fost filmat în timp ce o trântește la pământ pe Brigitte, sub privirile șocate ale mai multor bărbați. Vedeta încearcă să se ridice de la pământ, însă soțul său nu o lasă și țipă la ea: ”De ce nu te potolești, fă!”. Mașinile bolidului lor sunt deschise, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că bătaia a început în mașină, după care Brigitte Pastramă a încercat să scape cu viață, așa că a deschis portiera și a rupt-o la fugă.

După imaginile terifiante făcute virale astăzi, cei doi soți au dat explicații halucinante cu privire la incidentul din parcare. Brigitte și Florin susțin că aceste comportamente și reacții sunt obișnuite în familia lor. Mai mult decât atât, cei doi au spus că se iubesc foarte mult și acesta ar fi motivul pentru care ajung la astfel de momente tensionate.

Asa este cand te iubesti prea mult. De la condus a pornit totul. Nu mi place ca ia viteza prea mult. M-am enervat ca tocmai ce am reparat mașina și n-am vrut să o mai lovesc o data.”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

Eu i-am zis treci tu la volan. Vreau sa multumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte.”, a adăugat soțul ei.

Brigitte: „Uneori e vina mea că am gura prea mare

El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus. Nu e normal să se facă astfel de chestii din orice. Era totul de la condus. Eu nu vreau să spun mai multe, dar, oricum, toate lucrurile o să se așeze la un moment dat.”, a mai spus Brigitte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...