vineri , 25 septembrie 2020 2:31 pm
Iasi booked.net
-1°C

Brigitte a făcut spectacol, în costum de baie, pe litoral!

Brigitte a făcut spectacol, în costum de baie, pe litoral! Pastramă a rămas și el fermecat.

Brigitte și Florin Pastramă s-au bucurat de ultimele zile cu soare pe litoralul românesc, iar vedeta, în costum de baie, a dat recital! Chiar Florin, soțul ei, a savurat-o îndelung, de parcă ar fi avut atunci tentative de a o cuceri.

Cu gura căscată a rămas Florin Pastramă, potrivit spynews.ro, care a prezentat poze cu soția lui, Brigitte, la soare, într-un superb costum de baie. Cei doi și-au propus câteva zile la mare, pentru ultimele raze ale anului, și au ales un hotel de patru stele, în care au avut tot confortul.

După ce și-au ocupat șezlongurle deja rezervate, ce doi amorezi au pornit spre mare. Nu înainte ca Brigitte Pastramă să își dezgolească trupul ferm și voluptos. Privirile lui Florin au fost în permanență asupra iubitei sale soții, însă la un moment dat, bruneta a părut deranjată de apropourile cam indecente ale partenerului său. „Încetează, că știi că nu-mi plac remarcile astea”, a răbufnit vedeta.

În timp ce se îndreptau spre plajă, Florin Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri intime din viața amoroasă pe care o are alături de Brigitte. „Îți mulțumesc pentru aseară. Acolo sunt eu bărbat, când vine seara, că ziua tot timpul mă cerți.”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Recomandări

Brigitte, hărțuită de fosta iubită a lui Pastramă. Bruneta a făcut public unul dintre mesaje

De ceva vreme, Brigitte și soțul ei sunt hărțuiți de una dintre fostele iubite ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *