duminică , 16 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

“Bradul Dorinţelor”, spectacol caritabil pentru 500 de copii

De sărbători ne dorim să împlinim cât mai multe dorințe. Vino la Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, pe data de 11 Decembrie în Aula Bibliotecii Centrale-Universitare ”Mihai Eminescu” din Iași, de la ora 18.30, și alege una dintre scrisorile din #BradulDorințelor pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru un copil!

Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, 500 de copii din familii defavorizate vor primi cadouri de sărbători, cât și o serie de oportunități de a se dezvolta atât pe ei cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi de educare și implicare civică, derulate pe parcursul anului 2019.

Evenimentul este organizat de Asociația GISU, în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, în colaborare cu Asociația Glasul Vieții, coordonată de părintele Dan Damaschin, prin care contribuie activ la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 500 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași.

”Ajută-ne să transformăm programul într-o șansă la normalitate pentru 500 de copii defavorizați. Ne poți ajuta cu donații, constând în bani sau materiale (alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare, materiale igienico-sanitare, ș.a). sau donații în lei, în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR, (cu mențiunea – Pas cu pas)”, este apelul organizatorilor.

Recomandări

Două grupuri de tineri au confundat strada cu ringul de BOX (VIDEO)

Pumni și picioare și-au împărțit câțiva tineri în Tudor Vladimirescu. Fără a le păsa de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *