marți , 27 iulie 2021 12:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Botoșani: Un bărbat și-a înjunghiat mortal tatăl și apoi s-a apucat să-l taie

O nouă crimă zguduie comunitatea din Botoșani. Un bărbat în vârstă de 50 de ani și-a înjunghiat tatăl de 82 până l-a ucis, apoi s-a apucat să-l taie.

Cazul a intrat în atenția procurorilor care au deschis o anchetă, principalul suspect fiind în prezent expertizat la spital. Odioasa faptă a avut loc seara trecută, miercuri 17 iulie 2019 în localitatea botoșăneană Vf. Câmpului.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat, dosarul fiind declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru soluționare. Principalul bănuit de comiterea faptei este fiul victimei, în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost internat într-o unitate medicală în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Se pare că bărbatul de 50 de ani a folosit un cuțit pentru a-și ucide părintele. După ce l-a înjunghiat, a mai tăiat bucăți din corpul tatălui său.

În prezent este în custodia celor de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati. Urmează să fie supus unei expertize medico-legale și în funcție de rezultat, va fi luată o măsură preventivă.

Se pare că bărbatul suspectat de crimă ar avea probleme psihiatrice, cu internări anterioare în unități de profil. De altfel, în ultimii doi ani, de exemplu, la Botoșani au avut loc mai multe omoruri săvârșite de persoane cu probleme psihice. Un alt motiv pentru comiterea crimelor ar fi consumul excesiv de alcool, relatează botosăneanul.ro

Recomandări

Anchetă a poliției după ce o fată din Botoșani a dispărut de acasă de câteva zile

Poliţiştii din Botoşani au demarat, vineri, o anchetă pentru identificarea unei adolescente de 16 ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *