vineri , 21 ianuarie 2022 5:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Botoșani: Bărbat reținut pentru că a violat un minor ce-i fusese lăsat în grijă

Un bărbat, de 33 de ani, a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi violat un băiat de 12 ani pe care părinţii i-l lăsaseră în grijă, scrie news.ro.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr, de 33 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 23/24 decembrie 2020, acesta ar fi violat un minor de 12 ani, din municipiul Botoşani, lăsat în supravegherea sa de către părinţii acestuia. Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 5 ianuarie 2021, de către mama minorului, iar la data de 11 ianuarie a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Botoşani.

Oamenii legii menţionează că în urma percheziţiei au fost ridicate mai multe probe, iar bărbatul a fost dus la sediul poliţiei. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Recomandări

VIDEO: Bărbat reținut pentru rele tratamente aplicate minorului și violență în familie

La data de 12 ianuarie a.c., în urma apariţiei în mediul online a unor imagini …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *