luni , 21 septembrie 2020 6:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Botoșani: A murit din cauza unui accident rutier, dar medicii au descoperit că avea și COVID-19

Un bărbat din Dorohoi a murit la spital în urmă cu două zile, după ce a fost victima unui accident de circulație provocat chiar de el.

A ieșit singur din mașină, dar apoi și-a pierdut cunoștința și a ajuns la spital în stare gravă. A doua zi după deces, rudele au aflat că e suspect de coronavirus, scrie Observator.tv.

Preluat de ambulanță, șoferul a fost dus la spitalul din Dorohoi, unde a fost supus mai multor investigații, inclusiv un computer tomograf. Rudele acuză medicii că l-au plimbat prin curtea spitalului pe o targă, mai mult dezbrăcat, iar când au cerut să-l ia acasă li s-a spus că nu se poate, pentru că e suspect de covid. Iată mesajul postat de cineva din partea familiei, pe Facebook. 

Directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței a confirmat că Florin Caba e suspect de coronavirus: „Pacientul a avut un CT făcut la Dorohoi din cap până în picioare, cum se face la politraumatism, la un accident rutier. În urma rezultatului, pe lângă patologia de traumatologie din accident rutier a ieșit aspectul imagistic, acel geam mat pe care îl descriu radiologii, specific covid-ului. Așa îi scrie pe rezultatul CT-ului. Descrierea de geam mat este un rezultat specific patologiei cu SARS-COV-2.”, a declarat aceasta, conform Botoșăneanul.

Recomandări

Două maşini s-au făcut praf în Canta. Au fost și victime

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în Canta. În incident au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *