marți , 4 august 2020 2:15 pm
Iasi booked.net
-1°C

BMW căutat de autoritățile ungare, descoperit la Vama Stânca

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un cetățean român, care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca BMW, căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Ungaria.

În data de 28 august a.c., în jurul orei 05.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, R.M., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca BMW, an fabricație 2007.

^

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autoritățile din Ungaria, în anul 2016.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna iulie 2018, de pe un site de vânzări auto, fără a avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 23.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

reclama adnow

Recomandări

Anchetă la compania Rompak, după un accident de muncă

Este anchetă în cadrul companiei Rompak, după ce un muncitor englez a fost rănit. Inspectorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *