sâmbătă , 17 august 2019 4:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

BMW căutat de autoritățile austriece pentru confiscare, depistat la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat un autoturism marca BMW, în valoare de 23.000 de euro, condus de un cetățean român, căutat de autorităţile din Austria.

 

În data de 23.07.2018, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră o femeie, cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Ilfov, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Austria.

La controlul de frontieră, femeia a prezentat pentru mijlocul de transport  un certificat de înmatriculare emis de autorităţile austriece.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Austria în cursul lunii iulie 2018.

Faţă de cele constatate, femeia a declarat că a împrumutat autoturismul  de la un prieten pentru a se deplasa în România şi nu avea cunoştinţă că este căutat de autorităţi.

Maşina, în valoare de 23.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul I.T.P.F. Oradea până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Recomandări

Fată în comă după un accident în Poiana Lacului, Argeş

O fată în vârstă de 15 ani a ajuns în comă la spital, iar alte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *