vineri , 3 decembrie 2021 9:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Biciclist încălzit de un câine, după ce s-a rănit grav pe munte. Ce s-a întâmplat cu patrupedul

Un bărbat de 40 de ani din Reșița a fost ajutat de un câine să-și mențină temperatura corpului, timp de aproximativ un sfert de oră, după ce a căzut de pe bicicletă și nu se mai putea mișca. Jandarmii montani din Caraș-Severin care au intervenit de urgență la acest caz, din 16 iulie, au precizat că patrupedul a rămas lângă biciclist și după sosirea lor. Purtătorul de cuvânt al instituției a precizat pentru Digi24 ce s-a întâmplat cu câinele, potrivit digi24.ro.

 

Jandarmerii au fost uimiți de ce au văzut când au ajuns la fața locului, în urma sesizării lor prin numărul de urgență 112, în zona Platoului Semenic, în cazul unui bărbat care a căzut de pe bicicletă și nu putea să se miște.

„În urma unui apel primit prin sistemul unic de urgență 112, luni, 16 iulie, în jurul orei 22.00, jandarmii montani, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Văliug, s-au deplasat, în cel mai scurt timp, în zona Platoului Semenic, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din mun. Reșița, care s-a accidentat, căzând de pe bicicletă. La sosirea jandarmilor, ciclistul acuza dureri în zona claviculei și se afla într-o stare ușoară de hipotermie. Primul salvator al bărbatului a fost un câine care imediat după producerea incidentului s-a așezat lângă victimă și l-a protejat, încălzindu-l cu corpul său. Patrupedul a rămas lângă el până la sosirea jandarmilor”, arată pagina de Facebook a Jandarmeriei Caraș-Severin.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin l-a transportat pe bărbatul rănit la spital, însă momentul emoționant nu s-a oprit aici.

Continuarea aici: digi24.ro

Recomandări

A ajuns la spital după ce a scăpat singur din locuința în flăcări

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *