Bestia cu chip de om: Ieșean reținut 30 de zile pentru sex oral cu un minor de 8 ani

Date:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 16.06.2020, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de inculpatul B.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi viol, prev. de art. 219 alin. (1), alin. (2) lit. c) şi art. 218 alin. (1), alin. (3) lit. c) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) şi art. 38 alin. (1) C.pen..

Din probatoriu administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie 2017 – decembrie 2018, la date care nu au putut fi stabilite cu exactitate pe cale de anchetă, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul B.C. l-a ademenit cu dulciuri şi bani pe minorul persoană vătămată L.E.M., în prezent în vârstă de 8 ani, conducându-l în locuinţa sa, unde de fiecare dată i-a cerut să-l masturbeze, după care a întreţinut raporturi sexuale orale cu acesta, (circa 5-6 acte materiale).

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...