sâmbătă , 25 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Bătrână de 78 de ani, din Bârnova, jefuită în propria casă de 4 bărbați care au lăsat-o fără 7.000 de lei

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii de furt din locuinţă. Acesta a fost reţinut.

 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au condus ieri, la cercetări un bărbat, de 33 ani, din comuna Moţca, bănuit de comiterea infracţiunii de furt din locuinţa unei bătrâne, din comuna Bârnova.

Astfel,din cercetările şi investigaţiile efectuate a rezultat că, la data de 29 decembrie 2017, persoana împreună cu alţi 4 bărbaţi, din comuna Moţca ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei bătrâne, de 78 ani, din comuna Bârnova, de unde ar fi sustras 7.000 lei, sumă ce s-ar fi aflat într-o cutie în şifonier.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Ceilalţi 4 bărbaţi, împreună cu care persoana ar fi comis fapta, sunt arestaţi preventiv în alt dosar penal, instrumentat de poliţişti.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, recuperării prejudiciului şi luării tuturor măsurilor legale ce se impun.

Recomandări

Ce pedeapsă au primit doi minori din Iași după ce au încercat să jefuiască o pensionară care a decedat

Doi minori au fost condamnaţi de magistraţi, după ce au fost acuzaţi de comiterea unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *