sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:56 pm
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Bătaie într-un tren din Iași

Un șef de tren, angajat al SNTFC CFR Călători – Sucursala Iași, și un bărbat din Vaslui au fost dați în judecată din cauza unei dispute ce a avut loc într-un tren care circula pe pe ruta București Nord – Iași. 

Evenimentul s-a petrecut în vara anului trecut, pe 26 iulie. Șeful de tren I. B. era de serviciu în trenul Inter Regio 1663 pe ruta București Nord – Iași, împreună cu colega lui. În jurul orei 17.30, trenul a ajuns în gara Vaslui, unde a staționat 5 minute, iar după ce s-a pus în mișcare, șeful de tren a început să controleze biletele de călătorie, începând cu primul vagon, unde a văzut un bărbat care nu purta mască de protecție. La început, acesta a fost atenționat de către un alt călător apoi și de conductor. Bărbatul s-a conformat parțial. Și-a pus masca sub bărbie, spunând că nu poate respira și că îi este rău, reproșând conductorului că nu funcționează aerul condiționat. Cum angajatul CFR i-a replicat că niciun alt călător nu s-a plâns din cauza disconfortului termic și, că de fapt, aerul condiționat ar funcționa, între cei doi discuțiile au escaladat, ajungându-se la injurii și jignindu-se reciproc.

În momentul când trenul a oprit în stația Nicolina-Iași, călătorul recalcitrant a coborât din tren pe partea opusă stației, fugind printre blocuri, însă a fost găsit imediat de polițiști, după ce acestora li s-a comunicat direcția în care a dispărut.

Conductorul fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie Iași pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma agresiunii, acesta a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Recomandări

Două femei au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina lor a fost acroșată de tren

Autoturism acrosat de tren, la o trecere la nivel cu calea ferata, la iesire din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *