vineri , 16 aprilie 2021 3:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bătaie cu bâte și pietre, la poarta “Stegarilor” din Blăgești. Un cameraman, plin de sânge și cu capul spart (VIDEO)

Viorel Stegaru și tatăl lui au ieșit cu parii la o echipă de ziaristi de la un post național de televiziune, care s-a dus azi să le ia un interviu.

După ce a mâncat opt luni de zile o pâine bună și nemeritată, tocmai pe fondul promovării intense la TV, iată că soțul “Vulpiței” sare la bătaie la jurnaliști, mai agresiv ca niciodată. Nu a stat deoparte nici tatăl lui Viorel. Bătrânul Stegaru a pus și el mâna repede pe un par, altoind un biet camaraman, fără nicio vină personală în situația aceasta. Cameramenul este rănit și va depune plângere penală. Cu fețele desfigurate, cei doi – tată și fiu, au urlat, au înjurat și au lovit inclusiv cu pietroaie, mai rău ca niște sălbatici. Ar fi putut refuza cu bun-simț și politețe discuția cu respectiva echipă de jurnaliști, fără a face acest circ îngrozitor, care rușinează încă o dată un județ întreg. Reporterii susțin că, de fapt, nici nu ar fi vrut să vorbească cu familia Stegaru, ci doar să transmită de pe ulița lor, cum au ajuns, peste noapte, “vedetele” serialului “Vulpița și Viorel”, din culmea celebrității, în sărăcia Blăgeștilor, potrivit vremeanoua.ro.

Ziariștii respectivi, probabil, încă vor să afle misterul pentru care doi semi-analfabeți, beneficiari de ajutor sociali, au ținut cu sufletul la gură audiența de la Antena 1 vreme de 8 luni de zile. Altfel nu se explică ce, Doamne iartă-ne, mai caută la poarta familiei Stegaru din Blăgești. Dar odată ce s-au aflat acolo, pe domeniul public, ziarisții nu aveau de ce să fie agresați, atâta timp cât nu au încălcat vreo proprietate sau vreo normă în vigoare. Cu toate acestea, Viorel și tatăl său au reacționat precum niște ființe turbate. “Vulpița” Veronica a fost văzută și ea la poartă, semn că locuiește în casa socrilor. “Vulpița doar plângea, ea nu a aruncat cu nimic, ea nu ne-a bătut”, a povestit cameramanul agresat. La poarta “Stegarilor” a ajuns Poliția, care și acum e acolo și face cercetări.

Recomandări

Cu cât au crescut veniturile Vulpiței după ce a devenit “celebră”

Veronica și Viorel Stegaru au fost luni de zile în atenția publicului, prin intermediul emisiunii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *