luni , 6 aprilie 2020 12:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Bărbatul internat cu forța la Psihiatrie de fosta soție a fost găsit mort în pat

În iunie 2018 șapte botoșăneni și-au scos fratele din Secția de Psihiatrie fără permisiunea medicilor. Ciobanu Daniel era pe atunci bătut, cu urme vizibile pe corp. L-au adus la Poliție în pijamale și desculț. După doi ani de zile fratele lor a fost găsit mort în casă.

Și acum ca și atunci, cei șapte frați o acuză pe femeia cu care era căsătorit Daniel, bărbatul care acum avea 46 de ani. L-au găsit mort în casă în după amiaza zilei de sâmbătă, 14 martie 2020, în jurul orelor 21:00.

Au sunat la 112 iar medicii nu au putut decât să constate decesul și au considerat că nu este nevoie de aplicarea manevrelor de resuscitare. Întreaga familie a izbucnit, fiind chemate forțe suplimentare de Poliție, relateaz[ pe larg botosaneanul.ro.

Unul dintre bărbați a încercat să le explice polițiștilor că o bănuiesc pe fosta soție, o femeie din Ucraina cu care Daniel Ciobanu avea doi copii. Împreună aveau mai multe afaceri. În urmă cu ceva ani au divorțat în mod legal, însă au continuat să fie împreună periodic, ruptura nefiind definitivă.

„Este fosta soție, încerca să scape de el. Ei au mai multe proprietăți și ea vrea să scape de el. El are două preinfarcturi și dacă mai face unul, se duce. Și asta e ideea ei. Să-l facă să înnebunească, să-i crape inima și să ia tot. Are apartament și case la Roșiori, au magazin în hală, au second de mobilă, au afaceri”,

declara sora tânărului în 2018

Temerile lor s-au adeverit în cele din urmă, pentru că în după amiaza zilei de sâmbătă nu și-au mai putut ajuta fratele cu nimic. Din exterior se puteau auzi reproșurile la adresa femeii din Ucraina: „tu l-ai omorât”.

Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele decesului, iar medicii legiști cauzele care au dus la moartea bărbatului de 46 de ani.

Recomandări

Bărbat cu mănuși și mască de protecție, găsit spânzurat în Suceava

Un bărbat a fost găsit spânzurat în fața unui bloc din Suceava. Omul purta mănuși …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *