duminică , 26 septembrie 2021 11:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Bărbatul care s-a spânzurat după ce a fost amendat de polițiști, a murit la spitalul din Bârlad

Bărbatul de 53 de ani, din Gura Buștei, care s-a spânzurat pentru că a fost amendat de polițiști din cauza lipsei declarației pe propria răspundere, a murit la Spitalul de Urgență Bârlad, unitate medicală de suport pentru bolnavii de COVID-19.

Într-o primă fază, vasluianul fusese diagnosticat cu coronavirus, însă rezultatul testului molecular a infirmat infecția cu SARS-CoV-2, informează nordestnews.ro.

Amendat de poliție cu 2.000 de lei pentru că a fost depistat pe un drum din suburbia Gura Buștei fără declarația obligatorie stabilită prin ordonanțele militare, bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a locuinței. Cel puțin aceasta este varianta susținută de fratele victimei, cel care l-a dat jos din ștreang și a început să-l resusciteze. Manevrele au fost continuate de echipajul medical solicitat prin numărul de urgență 112, reușindu-se pornirea activității cardiace a sinucigașului.

Transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, bărbatul a fost diagnosticat, în urma testului rapid, cu noul coronavirus. În consecință, a fost transferat la Spitalul de Urgență Bârlad, unde, la două zile, s-a comunicat rezultatul testului molecular COVID-19, unul negativ. Cu toate acestea, bărbatul a rămas internat în aceeași unitate medicală, probabil din cauza stării grave în care se afla.

Recomandări

Focar de Covid la o unitate spitalicească din Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la apariția unui focar Covid-19 din judeţul Iaşi: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *