miercuri , 8 decembrie 2021 3:50 am
Iasi booked.net
-1°C

Bărbatul care l-a ucis în bătaie pe Petrişor a postat pe Facebook filmul care prevestea răzbunarea sângeroasă

Dan M., bărbatul de 39 de ani din Oţeleni, Vaslui, acuzat că a ucis un bătaie un băiat de 14 ani, pe Sebastian Petrişor Gaiță, după ce minorul i-ar fi incendiat magazinul, a realizat un filmuleţ care prevestea râzbunarea sângeroasă, cu trei luni înainte de crimă.

La începutul lunii decembrie 2019, la câteva zile după ce victima, Petrişor Sebastian Gaiţă, i-ar fi incendiat magazinul, bărbatul de 39 de ani şi-a filmat fiercare colţişor din încăperea făcută scrum, iar înregistrarea a postat-o pe Facebook.

În filmuleţ, cu vocea gâtuită de ură, omul vorbeşte despre pagube, despre suspecţii care „i-au pus foc” şi i-au distras munca şi care i-ar fi putut omorî socrii.

La un moment dat, bãrbatul spune cã Politia, deşi ar cunoaşte făptaşii, nu face nimic.

El spune că trei persoane i-ar fi incendiat magazinul după ce i l-au spart şi au furat banii şi câteva zeci de pachete de ţigări. În înregistrare, Dan M. vorbeşte de trei suspecţi care ar fi venit la magazin cu o maşină, ce ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere ale şcolii din sat.

„Aici e camera în care a fost magazinul. A ars tot. Primul indiciu care m-a dus cu gândul, după ce am scos totul de aici, a fost că a fost cineva. Pentru că nu am găsit ţigări arse şi banii, de nicio culoare. Dar am găsit portofelul în apă pe jos, permisul neveste-mii, buletinul.Şi rămăşiţe din tot ce am avut eu aici. Rămăşiţe de ţigări şi bani nu au rămas. Pachetele de ţigări au fost aici pe raft şi aici jos două cartoane (două cartuşe de ţigări n.r.). O cutie cu lenor, clorul, au rămas, dar ţigările nu au rămas. Aici sunt actele care au fost în magazin, toate arse.  

Lângă această camere mai există două camere, în care dormeau doi oameni, printre care o femeie operată care nu putea să se deplaseze, să fugă, să meargă, să se salveze, care puteau fi arşi de vii. Deci erau condamnaţi să moară din cauză că ăştia au spart aici şi au recunoscut. I-am dat la Poliţie, dar văd că de ceva timp nu se întâmplă nimic. Treaba (incendiul n.r.) s-o întâmplat în seara de 26 noiembrie. La ora 12.35 ne-a sunat soacra că arde tot. La 12 şi 17 minute se văd pe camerele de la şcoală cum cineva trece cu maşina doar cu o poziţie. Este acela care nu vrea să recunoască că a dat foc, unul dintre cei care nu vrea să recunoască. Unul o recunoscut că da şi el a fost. Deci puteau să ardă oameni de vii aici”, afirmă Dan Mîcnea în materialul video postat pe Facebook.

Petrişor Sebastian Gaiţă, un băiat de 14 ani din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir, a fost dat dispărut de familie pe 25 februarie, la doua zile dupa ce nimeni nu mai ştia nimic de el.

După zile întregi de căutări şi sute de audieri, oamenii legii l-au identificat pe suspect: Dan M, 39 de ani, tatăl a trei copii. Bărbatul locuieşte în comuna Dimitrie Cantemir, dar avea un magazin in comuna invecinata, Hoceni.

În urmă cu câteva luni, trei minori, printre care şi victima, i-ar fi spart şi incendiat magazinul, iar omul nu l-a iertat nicio clipă pentru cele întâmplate.

Pe 23 februarie, l-a întâlnit pe baiat şi i-a cerut să îi arate traseul pe care l-a urmat când i-a distrus munca. Când au ajuns într-o pădure din comuna Hoceni, bărbatul a început să-l ia la bătaie pe băiat cu un par.

La audieri, criminalul a recunoscut că l-a lovit de aproape 100 de ori, cu furie. Apoi l-a lăsat agonizând în pădure. Seara s-a întors, iar când a văzut că e mort, a luat cadavrul şi l-a dus la 15 km distanţă, unde l-a aruncat într-o râpă adâncă de 40 de metri. A sperat că poliţiştii nu vor da de urma lui niciodată. Din fericire, s-a înşelat. După investigaţii complexe, bărbatul a fost identificat.

 

Recomandări

A făcut accident și le-a spus polițiștilor ca și-a omorât soția și fiul la domiciliu

La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *