joi , 20 ianuarie 2022 8:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bărbatul care a vrut să omoare un pădurar, la Gurahonţ, şi care era dispărut de 7 luni, găsit mort în pădure

Bărbatul care a vrut să omoare un pădurar, la Gurahonţ, şi care era dispărut de 7 luni, a fost găsit mort în pădure. Valentin Tamaş, zis Ludu, era dat în urmărire generală, după ce fusese condamnat definitiv la 8 ani de închisoare, în martie.

Condamnat pentru tentativă de omor asupra unui pădurar, ulterior dat în urmărire generală pentru că se sustrăgea executării pedepsei, Valentin Tamaş, zis Ludu, a fost găsit miercuri după amiază decedat în zona împădurită a Gurahonțului, în zona Iacobini, relatează observator.ro.

Tamaș a fost găsit de polițiști. Lângă trupul său se afla și o armă de vânătoare. Se pare că decesul a survenit cu ceva timp în urmă, poate patru, cinci luni. Bărbatul era dat dispărut din martie, imediat după ce fusese condamnat definitiv la închisoare.

În urmă cu aproape trei ani de zile, în pădurile din apropierea localității Gurahonț a avut loc o răfuială între braconieri și pădurarul Sorin Jiva, acesta din urmă fiind o bună perioadă un ghimpe în coasta braconierilor din zonă.

Răfuiala s-a încheiat cu un atac cu arme de foc asupra pădurarului. Ulterior, cei doi suspecți, Surda Călin Ștefan și Tamaș Valentin, au ajuns în fața instanței, primindu-și sentințele.

Recomandări

Polițiștii caută un bărbat de 40 de ani, plecat de la domiciliu

L-AŢI VĂZUT? *Poliţiştii ieşeni caută un bărbat de 40 de ani care a plecat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *