miercuri , 1 decembrie 2021 9:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bărbat prins în flagrant în timp ce ridica un pachet cu droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru efectuarea de operaţiuni, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit unui comunicat remis de DIICOT, bărbatul a comandat substanţe psihoactive, de pe reţeaua dark web, în vederea comercializării acestora către consumatori de pe teritoriul României. Substanţele erau achitate prin intermediul unor monede virtuale.

La data de 19 iulie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat, de la o firmă de curierat, un colet, expediat din Ţările de Jos, ce conţinea cantitatea de aproximativ 2 kilograme de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cursul zilei de marţi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei’, se menţionează în comunicatul de presă al DIICOT Iaşi.

Recomandări

Doi tineri reținuți pentru trafic de droguri

Doi tineri de 20, respectiv 26 de ani au fost reţinuţi de către procurorii Direcţiei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *