Bărbat din Vaslui, strivit de tractor pe un teren agricol din Galați

Date:

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, angajat al unei firme cu activitate în domeiul agricol, a fost găsit fără suflare sub tractorul pe care îl conducea, după ce se pare că s-a răsturnat cu vehiculul.

Angajatul societății agricole din Galaţi şi-a găsit sfârşitul după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un teren situat în zona ANL Cantemir (Cartier Siret), de pe Șoseaua Dig Brăila -Galaţi. Terenul aparţine de comuna Vădeni. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost observat de o altă persoană, care a făcut sesizare la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi unul de la Descarcerare. Trupul bărbatul a fost scos de sub cabina tractorului. Potrivit poliţiştilor, persoana care a sesizat incidentul a anunţat că trupul bărbatului era prins între cabina tractorului şi digul din zona terenului agricol, vehiculul fiind răsturnat.

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, angajat al unei firme cu profil agricol din Galaţi. Din primele cercetări a reieşit că, în noaptea de duminică spre luni, tractorul se deplasa spre locul de cazare din zona terenului agricol pe care lucra, însă nu a mai putut stăpâni volanul. Tractorul s-a răsturnat şi bărbatul a fost prins între vehicul şi digul de pe terenul agricol pe care îl traversa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...