miercuri , 20 ianuarie 2021 7:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bărbat din Hârlău, arestat pentru proxenetism! Își verifica victima de la distanță

Un bărbat din localitatea Hârlău, a fost arestat preventiv pentru o durată de 30 zile, fiind acuzat de proxenetism. Victima era exploatată în țări precum Germania și Elveția.

Inculpatul verifica activitatea victimei de la distanță, prin intermediul telefonului.

Din probatoriu administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în perioada 05.09.2019 – 11.09.2019, respectiv 25.07.2020 – 10.09.2020, a înlesnit şi a determinat-o pe numita M.A.I. să practice prostituţia pe teritoriul Germaniei şi al Elveţiei, în sensul că prin cunoştinţele pe care le deţine i-a asigurat locurile unde aceasta a practicat prostituţia, i-a achiziţionat biletele de avion şi a stabilit traseul până la locurile menţionate, a ţinut sub control, de la distanţă, prin intermediul telefonului mobil activitatea acesteia, obţinând sumele de bani primite de către M.A.I., ca urmare a activităţii de prostituţie, bani care fie îi erau transmişi direct, fie prin interpuşi, respectiv prin intermediul concubinei sale S. C. sau prin transfer de bani prin „Western Union” şi „Transfer Rapid”.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 12.09.2020, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de inculpatul M.N. pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism”, se arată într-un comunicat de presă.

Recomandări

Fenomen miraculos pe malul Dunării

Un șofer de 51 de ani care venea din Orșova și se îndrepta spre Drobeta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *