joi , 13 august 2020 12:21 am
Iasi booked.net
-1°C

Bancomate aruncate în aer, la Timiș! Două jafuri la un interval de o oră

Un bancomat a fost spart, după ce a fost aruncat în aer, la Arad, în cartierul Aradul Nou, pe Calea Timişoarei. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu casetele cu bani! 

La nu mai puțin de o oră, un al doilea bancomat a fost aruncat în aer, de data aceasta la Belinţ, în Timiş. Şi aici hoţii au fugit cu banii din ATM.

Cele două jafuri au avut loc la un interval de aproximativ o oră între ele, iar modul de operare este similar.

Până la această oră, indivizii nu au fost identificați.

„În această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. „La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, a declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Amintim faptul că acesta este cel de-al 4 – lea furt asupra bancomatelor care are loc în ultimul an la Arad. Hoții au fost prinși doar într-un singur caz.

 

Recomandări

Urmărire cu mașini de Poliție în Iași

La miezul nopții, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona Cug, polițiștii secției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *