Bădălău atacă iar Diaspora: “Sunt doar 700.000 de români cu contracte, restul au venit şi a trebuit să-i tratăm pe banii noştri”

Date:

Senatorul PSD Niculae Bădălău a spus, într-o intervenţie la Digi24 că mulți dintre românii care s-au întors în țară de la izbucnirea pandemiei de coronavirus nu au avut contracte de muncă și asigurări de sănătate, așa că au fost tratați pe banii românilor. “Să nu fiu rău, eu vreau să spun că nu sunt mai rău decât cei care au vânturat plăcuța suedeză vis-a-vis de PSD (număr de înmatriculare al unui român din Suedia, cu un cuvânt obscen la adresa PSD, n.r.).

Și aia a părut la toată lumea drept o campanie originală și foarte bună. Haideți să fim serioși cu poveștile astea, unii din presă voiau să lipească o etichetă, că am fost la o petrecere la care un domn s-a gândit să cânte minunea aia, două fraze, e povestea lui, nu a mea”, a spus Bădălău.  Este vorba despre o filmare în care senatorul PSD dansa la un eveniment pe o manea în care solistul cânta „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Bădălău a fost întrebat și în legătură cu o altă declarație controversată făcută la o conferință de presă în toamna anului trecut, când a spus că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind “fetele alea de le duc ăștia”.

VIDEO

Eu am spus foarte clar, sunt 700.000 de oameni cu contracte de muncă. Și acest lucru s-a văzut acum prin exodul mare, neavând contracte de muncă nu aveau nici asigurări restul, despre asta am povestit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...