luni , 29 noiembrie 2021 2:09 am
Iasi booked.net
-1°C

Bădălău atacă iar Diaspora: “Sunt doar 700.000 de români cu contracte, restul au venit şi a trebuit să-i tratăm pe banii noştri”

Senatorul PSD Niculae Bădălău a spus, într-o intervenţie la Digi24 că mulți dintre românii care s-au întors în țară de la izbucnirea pandemiei de coronavirus nu au avut contracte de muncă și asigurări de sănătate, așa că au fost tratați pe banii românilor. “Să nu fiu rău, eu vreau să spun că nu sunt mai rău decât cei care au vânturat plăcuța suedeză vis-a-vis de PSD (număr de înmatriculare al unui român din Suedia, cu un cuvânt obscen la adresa PSD, n.r.).

Și aia a părut la toată lumea drept o campanie originală și foarte bună. Haideți să fim serioși cu poveștile astea, unii din presă voiau să lipească o etichetă, că am fost la o petrecere la care un domn s-a gândit să cânte minunea aia, două fraze, e povestea lui, nu a mea”, a spus Bădălău.  Este vorba despre o filmare în care senatorul PSD dansa la un eveniment pe o manea în care solistul cânta „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Bădălău a fost întrebat și în legătură cu o altă declarație controversată făcută la o conferință de presă în toamna anului trecut, când a spus că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind “fetele alea de le duc ăștia”.

VIDEO

Eu am spus foarte clar, sunt 700.000 de oameni cu contracte de muncă. Și acest lucru s-a văzut acum prin exodul mare, neavând contracte de muncă nu aveau nici asigurări restul, despre asta am povestit.

Recomandări

Târg al locurilor de muncă, dedicat românilor din diaspora

Primăria Municipiului Iași și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) vor organiza un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *