marți , 18 ianuarie 2022 3:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bacău: Mamă înjunghiată mortal de iubitul ei

Sfârşit teribil pentru o mamă din Bacău. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, căruia gelozia i-a luat minţile. În acest timp, cei doi copii ai săi se aflau în locuinţă. Cel care a anunţat poliţia a fost chiar ucigaşul. A încercat să-i pună însă pe anchetatori pe o pistă falsă.

Femeia locuia cu chirie într-un apartament din Bacău şi avea doi copii de 4, respectiv 5 ani. Îşi făcuse şi un iubit, cu 7 ani mai tânăr. Extrem de gelos, după cum recunoaşte chiar el, relatează observator.ro.

Acum două seri, i-a găsit în telefon nişte apeluri de la un alt bărbat. Enervat, a luat cuţitul şi a înjunghiat-o în inimă. În acest timp, copiii se aflau într-o cameră alăturată.

Localnic:Nu-i o soluţie. Deci nu-i. Indiferent ce-o fi nu-i justific cu nimic să facă aşa ceva. Rămân doi copii. Dar nici bătaia, nici bătaie, dar să-l omori. doamne

Aura Crețu, medic SAJ Bacău: S-a deplasat un echipaj de ambulanţă la faţa locului. A ajuns împreună cu poliţia şi a constatat acolo că o persoană de sex feminin are o plagă înjunghiată, aproximativ şase centimetri în zona toracică stângă, în dreptul inimii. Persoana a fost declarată decedată

Recomandări

Rinichi de 6 kilograme înlăturat pentru a transplanta un organ sănătos de la mama pacientului 

Caz deosebit de complex: rinichi de 6 kilograme înlăturat pentru a face loc unui organ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *