marți , 21 septembrie 2021 11:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bacău: În sfârșit, Moineștiul are drum asfaltat

La sfârșitul lunii aprilie s-au încheiat lucrările de asfaltare a tronsonului de 9,6 km al Drumului Național DN2G ce traversează municipiul Moinești.

Acest tronson de drum a constituit, mulți ani de zile, o piatră de încercare pentru autoritățile locale. De altfel, pe parcursul anului trecut, întreg drumul național DN 2G Bacău – Comănești a fost asfaltat de către Ministerul Transporturilor prin CNAIR, cu excepția sectorului de drum de 9,6 km ce tranzitează municipiul Moinești.

Frustrant a fost și faptul că în cazul municipiului Onești (caz identic cu cel al Moineștiului) asfaltarea porțiunii de intravilan a drumului național a fost posibilă, având susținerea tocmai a factorilor politici si decizionali enumerați mai sus.

„Ne bucurăm că am reușit să depășim aceste piedici politice și că am dus la bun sfârșit, în timp record, această lucrare majoră de asfaltare de pe raza municipiului Moinești. Acest drum este acum în stare optimă pentru circulație urmând ca în scurt timp să fie realizate și marcajele rutiere corespunzătoare”, a declarat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.

Recomandări

Axa rutieră strategică 3 Neamţ – Bacău va fi modernizată

Consiliul Judeţean Neamţ a predat, miercuri, amplasamentul şi a fost semnat ordinul de începere a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *