miercuri , 26 februarie 2020 3:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Avionul cu cei 176 de pasageri a fost lovit de două rachete la un interval de 23 de secunde [VIDEO]

Avionul care transporta 176 de persoane a fost lovit de două rachete la un interval de 23 de secunde. Toți pasagerii și-au pierdut viața.

Apar noi dezvăluiri în cazul avionului prăbușit pe data de 8 Ianuarie ca urmare a unui atac ale trupelor militare din Iran. Se pare că avionul de tip Boeing 737-800 care zbura pe ruta Teheran – Kiev nu a fost doborât imediat, piloții încercând mai multe manevre de aterizare, fără succes. Aeronava s-a prăbușit în zona Khalaj Abad.

“Cotidianul The New York Times a verificat imaginile surprinse de un sistem video de monitorizare care arată, pentru prima dată, că două rachete au lovit avionul carre efectua Cursa 752 a companiei Ukraine International Airlines pe 8 ianuarie. Rachetele au fot lansate dintr-un punct situat la 13 kilometri de avion.” – scrie publicația americană.

Hassan Rouhani, Președintele Iranului, a declarat pentru agenția de presă Tasnim că tragedia a venit ca urmare a unei greșeli umane. Mai multe persoane au fost arestate în urma acestui incident.

Recomandări

Armata iraniană recunoaşte că a doborât avionul cu pasageri prăbuşit la Teheran

Reprezentanţii armatei iraniene au recunoscut, în cursul zilei de sâmbătă, că avionul cu 176 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *